top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJudith

Zielscontact met jouw dier

Bijgewerkt op: 11 jan. 2023


Soulful Reading Voor dieren Leer de taal van je dier begrijpen Al tijdens mijn coaching met paarden merkte ik dat ik de energie van het paard kon vertalen. Ik stemde mij af op zijn veld en zijn en maakte een diepe soul connection. Daadoor kon ik ervaren wat het paard ervaarde en in de coaching zijn intenties richting de klant vertalen. Maar ook de vibe in de kudde en hoe ze op elkaar afgestemd waren. Dit gaf mijn paardencoaching zoveel meer diepgang. Op een dag vroeg een vriendin of ik op haar hond wilde afstemmen omdat ze het gevoel had dat er iets was. Net als bij de paarden kon ik vertalen waar hond doorheen ging en wat haar verlangen daarin was. Vanuit de diepere laag van haar ziel, maar ook in wat de hond fysiek verlangde. Dit werkte zo goed dat ik het inmiddels voor vogeltjes heb gedaan maar ook voor katten, met vlinders en schapen. Ik werk het meest met honden.


Ontmoet Nai'a en haar baasje


Dit is Nai'a, een ontzettend lieve maar ook angstige hond uit Spanje. Regelmatig vraagt haar baas om contact met haar te maken en inmiddels kan ik al voelen waar ze zit als ik alleen al aan haar denk.

Nai'a heeft mij al veel mee op reis genomen door haar ervaring van het leven en het proces wat ze daarin doormaakt. Het helpt haar 'mens' om te begrijpen wat er door haar heen gaat, waardoor ze ook de steun krijgt die ze nodig heeft.

Haar baas vertelt daar zelf over:

Nai'a heeft veel moeite gehad met de overgang naar een leven in Nederland, in een huis en mensen. Het brak mijn hart dat ik haar niet goed kon begrijpen ondanks dat ik wel aanvoelde dat er iets was. Judith is voor mij de schakel tussen mijn wereld en die van Nai'a. Ze helpt me inzicht te krijgen in haar binnenwereld, zodat ik haar nog beter kan geven wat ze nodig heeft. Dit is niet altijd wat ik wil horen, maar wel wat eerlijk is. Zo gaf Nai'a aan het leven als een Nederlandse 'huis hond' niet makkelijk te vinden en de vrijheid van het buitenleven ontzettend te missen. Omdat ik niet zomaar een plek voor haar kon vinden waar zij dit vrije leven kan leven, was ik in een constante tweestrijd en voelde ik me enorm schuldig richting mijn hond. Ik was natuurlijk bereid om haar af te staan als ze daar echt gelukkig van zou worden, maar die plek was er nou eenmaal niet zomaar.

Judith heeft me door haar contact met Nai'a geholpen om kleine aanpassingen te maken, waardoor het leven voor Nai'a net wat makkelijker en fijner werd. Ook bevestigt ze me in de dingen die ik zelf aanvoel zodat mijn contact met Nai'a alleen maar dieper wordt. Hoe het verder gaat met Nai'a en waar zij uiteindelijk haar perfecte leven gaat leven, weet ik niet.

Maar ik ben blij dat Judith naast ons staat om ons op deze weg te begeleiden."


Maaike was te gast in mijn podcast waar we samen spreken over hoe de Soulful Readings haar en Nai'a helpen. Ook vertel ik over hoe ik door de paarden geleerd hebt in de ruimte van hun veld contact met ze te maken en hun inspiraties en antwoorden te vertalen.
Hoe werkt de

Soulful Reading voor dieren?

Wil je graag een Soulful Reading voor jouw huisdier? Dit is hoe het werkt.


Je kunt hieronder op de link klikken en me een bericht sturen dan neem ik contact met je op. We connecten dan via Whatsapp waar je me een foto van je dier kunt sturen. Ik ga me verbinden en maak op zielsniveau contact met jouw huisdier. Negen van de tien keer lukt het meteen om contact te maken, Een enkele keer laat het dier het niet toe als het de leerprocessen van de baas bijvoorbeeld in de weg zou staan.

Dit is overkwam Remke die contact wilde maken met haar zojuist overleden hond Bear. Alhoewel ik Bear wel voelde, wilde ze later pas contact. Ze gaf niet aan wanneer. Ik heb een foto van haar opgehangen zodat we geconnect bleven. Een paar maanden later voelde ik ineens hoe ze contact met mij legde. Toen heb ik een mooi gesprek met haar kunnen opnemen voor Remke. Het bleek dat ze eerst een deel van haar proces alleen moest doen om dieper te kunnen helen.

Ik neem de SoulfulReading altijd voor je op. Óf tijdens de reading óf daarna en leg uit wat het dier heeft aangegeven. Dit is een beetje afhankelijk van hoe het contact verloopt.

In elk geval heb je dan een waardevolle audio die je nog eens terug kunt luisteren en waar je mee aan de slag kunt.


703 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page